Welcome To Oh! Backlink

Unknown 00:13
OH! BACKLINK adalah sebuah websites kelolaan Anak Malaysia yang memberikan backlink percuma, penukaran backlink automatik dan juga traffik web yang percuma kepada blog yang lain di dalam Bahasa Melayu.Oleh kerana semua telah tahu kepentingan backlinks dalam meningkatkan "pagerank" serta "populariti" sesebuah websites atau blog, maka kami di Oh! Backlink menawarkan anda backlink yang PERCUMA,PANTAS dan MUDAH untuk blog anda.Apa yang perlu anda lakukan adalah "copy" html kod dibawah dan "paste" kan di blog anda.Untuk mula menjana backlink, anda hanya perlu klik link gambar seperti dibawah yang terdapat di dalam websites anda.

Seandainya terdapat pelawat yang klik banner tersebut melalui blog anda, URL blog anda akan disimpan secara automatik di dalam senarai backlinks kami. Mudah bukan? Apa tunggu lagi.Mula "copy - paste" sekarang !!

Langkah-Langkah Untuk Mendapat Backlinks :

1. Salin @ "copy" kod html dibawah [Jangan diedit atau diubah kod tersebut atau anda tidak akan mendapat backlink darinya].

2. Tampal @ "paste" kod html tersebut di mana-mana ruangan blog anda sama ada di sidebar ,footer ataupun di dalam entri anda.

3. Untuk mula menjana "backlink" anda hanya perlu klik link gambar  dimana-mana bahagian yang anda "paste" tadi.

4. Anda boleh membina seberapa banyak backlink yang anda mahu, tetapi awas jangan SPAM.Dinasihatkan klik link gambar tadi sekali dalam sehari untuk mendapat backlink yang berkualiti.


Salin kod html dibawah ini dan tampal di blog anda :


<a href="http://ohbacklink.blogspot.com/2014/03/welcome-to-oh-backlink.html"  onmouseover="window.open('http://ohbacklink.blogspot.com/2014/03/welcome-to-oh-backlink.html','backllink')" target="_blank"><img border="0"  src="http://1.bp.blogspot.com/-MZxOWzqOalc/UxdPju3AipI/AAAAAAAAAPE/PPzIWaaMkgE/s1600/logo.gif" title="backlink city" alt="backlink" width="80" height="15" /></a>

Search

Popular Posts

Labels

Follow us

Copy Paste this code to your site.
backlink